Πρωτόκολλο γιά Καρκίνο (από το Rick Simpson)

rso_dosage_chart_opt

Γιά όλο το Άρθρο Κάντε Κλικ στην Εικόνα ή ΕΔΩ.

Η Εικόνα απεικονίζει την προοοοδευτική δοσολογία. Κάθε «ανθρωπάκι» είναι ένας «κόκκος ρυζιού» και κάθε «μισό ανθρωπάκι» είναι μισός «κόκκος ρυζιού».

Κάθε κουτάκι είναι μία ημέρα, άρα μία σειρά από 7 κουτάκια είναι μία εβδομάδα.

Άρα, στο 1 γραμμάριο/ml τη μέρα φτάνουμε προοοοδευτικά την 28η μέρα!

Κατά μέσο όρο υπάρχουν 30 κόκκοι ρυζιού στο 1 γραμμάριο/ml λαδιού που έχει φτιαχτεί με τη μέθοδο Ρικ Σίμσον ( δηλ. έχει μέσα και THC και CBD).

{Σίγουρα ο Ρικ Σίμσον επιμένει στη μέγιστη περιεκτικότητα σε THC ( μέχρι και άνω του 90%!!!), το ίδιο και ο πρώην συνεργάτης του Jindrich Bayer, ο οποίος μιλάει γιά άνω του 75% και υποτιμούν και οι δύο την αξία της CBD (Κανναβιδιόλης), αν και τώρα τελευταία κάτι ψιθυρίζει ο Jindrich για την αξία στη χρήση της Κανναβιδιόλης…..

Η δική μας ταπεινή άποψη είναι με τον γιατρό Άλλαν Φράνκελ ΕΔΩ.}

 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=XtQk0w6ZXA8[/embedyt]

 

 

Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, το 1997, ο Rick Simpson αναζήτησε την ανακούφιση για την κατάστασή του μέσω της χρήσης του χασισέλαιου.

Όταν ο Rick ανακάλυψε ότι το λάδι της κάνναβης (με υψηλή συγκέντρωση THC) θεραπευεί μορφές καρκίνου και άλλες ασθένειες , προσπάθησε να το μοιραστεί με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσε δωρεάν , θεραπευοντας κυριολεκτικά εκατοντάδες ασθένειες των ανθρώπων … αλλά όταν η ιστορία βγήκε στη δημοσιότητα, το μακρύ χέρι του νόμου άρπαξε «το φάρμακο» αφήνοντας χιλιάδες ανθρώπους χωρίς θεραπευτική αγωγή του καρκίνου και των Rick με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση μαριχουάνας!

Ευχαριστούμε τον BlaCkStaRHaze

Γιά όλο το άρθρο κάντε κλικ ΕΔΩ

Επιμέλεια: ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ CREATIVE COMMONS ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΠΗΓΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η θεραπευτικη-κανναβη.com.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που πάσχετε από κάποια ασθένεια να συμβουλευτείτε το γιατρό σας και να μην ακολουθήσετε καμία «συμβουλή» ή «προτροπή» συντάκτη άρθρου, καθώς ότιδήποτε αναγράφεται είναι μόνο γιά ενημερωτικούς λόγους.

FOOD AND DRUG ADMINISTRATION (FDA) DISCLOSURE These statements have not been evaluated by the FDA and are not intended to diagnose, treat or cure any disease. Always check with your physician before starting a new dietary supplement program. * Cannabidiol (CBD) is a natural constituent of hemp oil.

 


Σελίδες